top of page
Video en videostrategie

Video is niet meer weg te denken. Op websites, op Facebook; zonder video bereik je tegenwoordig nauwelijks je doelgroep.

Dus moet jouw video perfect zijn. Niet alleen in technische zin, maar ook waar het gaat om het uitdragen van jouw boodschap. Storytelling is een belangrijk onderdeel van het produceren van een video. Aan video’s die door mij zijn geproduceerd ligt daarom altijd een goed script ten grondslag waarin het vertellen van jouw story van A tot Z is doorgesproken. Met jou.

Videostrategie

En video gaat wat mij betreft nog een stap verder: een video levert pas écht het gewenste resultaat op als jouw kijker/bezoeker geregeld terugkeert op jouw website of Facebook-pagina. Samen met een specialist op dit gebied lever ik maatwerk op het gebied van videostrategie. Een video maken is één ding, maar hem vervolgens effectief inzetten is iets dat veel mensen vergeten.

Ik adviseer je er graag in.

Bekijk hier mijn YouTube-kanaal

NOS - Huis van de Koning

In opdracht van NOS programmamaker Arjan Nieuwenhuizen heb ik deze 'making of' van het programma 'Huis van de Koning' met presentatie van Ronald Giphart gemaakt .

Frisia Makelaars - zoekt stagiair(e)

Voor het grootste Haagse makelaarskantoor Frisia Makelaars

maakte ik samen met scriptschrijver Gert Wisse deze video om nieuwe stagiair(e)s te kunnen werven.

ANWB - test Tesla rouwwagen van Remetzcar

De Nederlandse carrosseriebouwer RemetzCar heeft een rouwwagen gemaakt op basis van een Tesla Model S. Met Frank Buma van ANWB-Auto ging ik voor een test een blokje om...

bottom of page